Ny info,Velkommen til Eidene 2020   Nylig oppdatert!


Foreningen for Fragilt X-Syndrom har gleden av å invitere alle medlemmer til familiesamling med innlagt årsmøte på Eidene helgen 5-7. juni 2020!

Foreningen har etter drøftelser i styret fremdeles håp om å kunne arrangere Eidene som planlagt. Eidene er for tiden stengt, men ledelsen der informerer om at de vil åpne så snart det er mulig. De restriksjoner og tiltak som myndighetene har innført, medfører likevel stor usikkerhet hvordan ståa blir.

Vi ber familiene og de som er påmeldte, om å avvente bestilling av billetter og reiseavtaler som ikke kan annulleres uten kostnader. Foreningen vil komme med oppdatert informasjon , så snart vi har dette.

Spørsmål kan rettes til undertegnede på tlf: 97160465 eller mail: Post@Frax.no

John

Vi gjør oppmerksom på at bortfall av tilskudd til arrangering av Eidene, har gjort at egenandelene er økt litt for årets samling. se under:

Det jobbes med program for årets Eidene-samling. Vi vil gjerne i den forbindelse ha forslag på tema/foredragsholdere som dere ser behov/nytte av å få vite mere om.
Forslag/innspill på overnevnte sendes på mail : Post@Frax.no
eller på tlf: 97160465
Egenandelen  for i år er satt til per medlem er kr 600,-­‐ for de over 18 år og kr 300,-­‐ for de under 18 år. Dette faktureres og må betales før samlingen. Det er et begrenset antall plasser, så de som melder seg på og betaler først vil bli prioritert. Vi minner også om at alle deltakerne skal være medlemmer i foreningen.

Påmelding
Påmelding gjøres til” Eidene-General” Truls Jonassen via: truls@frax.no eller på telefon 97181200 innen 1. mai 2020.
Det er viktig at påmeldingen inneholder navn, fødselsår, epostadresse og telefonnummer som vi kan nå dere på. Vi ønsker også innspill fra dere om ønsker til boforhold. Det siste er for mest hensiktsmessig å plassere familiene i forhold til kveldsaktiviteter og støy. Vi vil gjerne få til dette så godt som mulig for å hjelpe dere.

Om Eidene
Eidene-senter er et av Røde kors sine Heia-senter som ligger på Tjøme, ca. en halv times kjøring sør for Tønsberg. Transport-muligheter både bil, buss og tog til Tønsberg og bil ut til senteret. Foreningen kan avhjelpe transport ut fra Tønsberg.
Foreningen vil bidra med reisestøtte for de som har særlige store reiseutgifter.
Senteret er oppbygd med et hovedhus med spisesal og peisestue. Vi spiser til felles måltider, frokost lunsj og middag, samt at det er mulighet for brødmat til kvelds i et minikjøkken.
Det er en egen avdeling for kurs og forelesningssal.
Overnattingen skjer både i doble-rom og familierom, med 2-5 ligge plasser. Senteret har også noen tilknyttede hus med overnattingsrom.
Alle rom har sengetøy og håndklær, det er såpeautomater, men ikke spesielle hår Shampo og lignende.

Hjertelig velkommen 🙂