Velkommen til Eidene 2019


Foreningen for Fragilt X-Syndrom har gleden av å invitere alle sine medlemmer til familiesamling med innlagt årsmøte på Eidene helgen 14-16. juni 2019!

Hei alle sammen. Foreningen vil ønske alle sammen hjertelig velkommen til året Eidene-seminar. Vi arrangerer i år 25-års jubileum, med faglig påfyll, årsmøte og sosialt samvær. Vi vil gjerne ha forslag fra dere på underholdning, fellesaktiviteter og markeringer i forbindelse med jubileumet.

Det jobbes med program for årets Eidene-samling. Vi vil gjerne i den forbindelse ha forslag på tema/foredragsholdere som dere ser behov/nytte av å få vite mere om.

Forslag/innspill på overnevnte sendes på mail : Post@Frax.no

eller på tlf: 97160465

Egenandelen per medlem er kr 500,-­‐ for de over 18 år og kr 250,-­‐ for de under 18 år. Dette faktureres og må betales før samlingen. Det er et begrenset antall plasser, så de som melder seg på og betaler først vil bli prioritert. Vi minner også om at alle deltakerne skal være medlemmer i foreningen.

 

Påmelding

Påmelding gjøres til” Eidene-General” Truls Jonassen via: truls@frax.no eller på telefon 97181200 innen 1. mai 2019.

Det er viktig at påmeldingen inneholder navn, fødselsår, epostadresse og telefonnummer som vi kan nå dere på. Vi ønsker også innspill fra dere om ønsker til boforhold. Det siste er for mest hensiktsmessig å plassere familiene i forhold til kveldsaktiviteter og støy. Vi vil gjerne få til dette så godt som mulig for å hjelpe dere.

 

Om Eidene

Eidene-senter er et av Røde kors sine Heia-senter som ligger på Tjøme, ca. en halv times kjøring sør for Tønsberg. Transport-muligheter både bil, buss og tog til Tønsberg og bil ut til senteret. Foreningen kan avhjelpe transport ut fra Tønsberg.

Foreningen vil bidra med reisestøtte for de som har særlige store reiseutgifter.

Senteret er oppbygd med et hovedhus med spisesal og peisestue. Vi spiser til felles måltider, frokost lunsj og middag, samt at det er mulighet for brødmat til kvelds i et minikjøkken.

Det er en egen avdeling for kurs og forelesningssal.

Overnattingen skjer både i doble-rom og familierom, med 2-5 ligge plasser. Senteret har også noen tilknyttede hus med overnattingsrom.

Alle rom har sengetøy og håndklær, det er såpeautomater, men ikke spesielle hår Shampo og lignende.

Dokumenter:

Invitasjon med program for Eidene 2019

Innkallingtilårsmøte2019

Signerte dokumenter ink revisors beretning 2018[13161]